Festlokal i Stockholm

Här hittar du festlokaler och festvåningar i Stockholm med omnejd. Ju mer du beskriver ditt önskemål kring lokalen, maten och hur du vill ha din fest ju enklare blir det för för arrangörerna/anläggningarna att ge dig rätt förslag på festlokal/bröllopslokal i Stockholm som passar dina behov. Här kan det vara smart att kompletera med några exempel på vad du har för krav på festlokalen och vilka krav du har, exempel på detta är: "Bröllopslokalen ska vara ljus och romantisk, gärna med slottskaraktär", "det bör finnas tillgång till boende i anslutning till festlokalen", "vi vill att det ska gå att få in ett dansgolv för 130 personer".

Det är lättare för arrangörerna/anläggningarna att ge dig ett bra pris ju mer information de har. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att olika festlokaler i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Nadja bad om offert för Catering, Event & Fest
  Hej!
  Tar gärna all info ni har att ge som rör hyra av er lokal till bröllop, ex vilken mat ni erbjuder, serveringspersonal, underhållningsmöjligheter, dekorationsmöjligheter etc. Vilken tid får man lokalen och när återlämnas den?
  Är främst intresserade av 1/7, 2/7 eller 8/7-2016.Är datumet ej ledigt så...
 • avu bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Angered
 • Afnan bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Helst internet och kylskåp
 • Daniela bad om offert för Hem & Trädgård
  För midsommarmiddag på Vrångö. Gärna med fin utsikt och bastu eller dyl. Ev. även med övernattning om möjligt (men inte ett krav).
 • Christoffer bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Önskemål är skärgården i Göteborg, vigsel ska kunna ske på den ö vi har festlokalen, middagen gärna med havsutsikt, större mingelyta/veranda/trädgård, äldre stil på lokalen/byggnaden och den får inte upplevas som trång, musikanläggning, möjlighet till bra lösning vid dåligt väder för vigsel och mingel.
 • Emma bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  nära göteborg, vi bor i borås. egen mat och dryck, gärna övernattning.gärna nära vatten, sjö el. hav.
 • Eva bad om offert för Catering, Event & Fest
  Helst centralt, då de flesta kommer från annan ort och kan ha svårt att hitta.
 • rohit bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  inget

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.