Festlokal i Stockholm

Här hittar du festlokaler och festvåningar i Stockholm med omnejd, snabbt och enkelt!

Det enda du behöver göra är att beskriva ditt önskemål kring lokalen, maten och hur du vill ha din fest, så får du snart kontakt med arrangörer som ger dig sina prisförslag på festlokaler i Stockholm. 

När du beskriver dina önskemål kan det vara smart att komplettera med några exempel på vad du har för krav på festlokalen. Exempel på detta är: "Bröllopslokalen ska vara ljus och romantisk, gärna med slottskaraktär", "det bör finnas tillgång till boende i anslutning till festlokalen", "vi vill att det ska gå att få in ett dansgolv för 130 personer". 

Det är lättare för arrangörerna/anläggningarna att ge dig ett bra pris ju mer information de har. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att olika festlokaler i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Veckor av sökarbete komprimerat till minuter

Vi vet hur svårt och krångligt det kan vara att söka runt efter lämpliga lokaler, ringa telefonsamtal, maila och be om att få prisuppgifter. Allt för att det sedan visar sig att lokalen inte var vad en verkade eller att den inte ens fanns tillgänglig på det datum då vi ville abonnera den.

Inför en större fest, exempelvis ett bröllop, är det mycket som ska planeras som det är. Låt det inte bli ännu ett stressmoment att hitta en trevlig festlokal!

I och med att vår samarbetspartner har en stor databas av arrangörer som har festlokaler i Stockholm, så underlättas ditt sökarbete avsevärt.

Beskriv bara vad du letar efter för lokal och när, så tar vi hand om din förfrågan, skickar den vidare till vår samarbetspartner och sedan matchas du rätt.

Dina veckor av stress och sökarbete har nu förvandlats till några minuters jobb i vårt kontaktformulär!

Upp till fem arrangörer hör av sig

Att ha ett brett urval är en förutsättning för att kunna hitta rätt lokal och rätt pris. Därför låter vi upp till fem olika arrangörer höra av sig till dig samtidigt med sina offerter och kostnadsförslag.

Du går i lugn och ro igenom alternativen och väljer sedan den som kan erbjuda en lokal som uppfyller dina behov.

Att arrangera den perfekta festen i Stockholm har aldrig varit enklare!

Våra senaste förfrågningar

 • Andreas bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Gärna med övernattningsmöjlugheter i närheten för långväga gäster
  Nära Norrtälje
 • Alexander bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Helst buffé, antingen från stället eller via catering från annat ställe. Datum i augusti eller september 2016. Gärna nära vatten, helst 40 min från Göteborg. Budget, max 80 000.
 • fatima bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
 • Sara bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Jag har hört talas om en gammal dansloge i Brottby, finns den kvar och är den bokningsbar sommaren 2016?
 • Vivi-Ann bad om offert för Catering, Event & Fest
  helst inom Helsingborg ej mitt i city
 • Soheyla bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Önskar kontakt med företag angående boka festlokal för bröllop.
 • Erik bad om offert för Catering, Event & Fest
  Festlokal med fullt utrustat kök inkl rask och rymlig diskmaskin. Bord, stolar, porslin, glas och bestick (inkl tårtspadar o. likn.). Max några få trappsteg, alternativt hiss. Inte för få toaletter. Önskar en trevlig festlokal som inte är för nersliten men inga specifika krav för...
 • Rayehe bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Födelsedagsfest med 27 st 12 åringar.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.