Festlokal i Västerås

Här hittar du festlokaler och festvåningar i Västerås med omnejd. Ju mer du beskriver ditt önskemål kring lokalen, maten och hur du vill ha din fest ju enklare blir det för för arrangörerna/anläggningarna att ge dig rätt förslag på festlokal/bröllopslokal i Västerås som passar dina behov. Här kan det vara smart att kompletera med några exempel på vad du har för krav på festlokalen och vilka krav du har, exempel på detta är: "Bröllopslokalen ska vara ljus och romantisk, gärna med slottskaraktär", "det bör finnas tillgång till boende i anslutning till festlokalen", "vi vill att det ska gå att få in ett dansgolv för 130 personer".

Det är lättare för arrangörerna/anläggningarna att ge dig ett bra pris ju mer information de har. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att olika festlokaler i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Christoffer bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Önskemål är skärgården i Göteborg, vigsel ska kunna ske på den ö vi har festlokalen, middagen gärna med havsutsikt, större mingelyta/veranda/trädgård, äldre stil på lokalen/byggnaden och den får inte upplevas som trång, musikanläggning, möjlighet till bra lösning vid dåligt väder för vigsel och mingel.
 • Petronella bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Lomma, Bjärred, åkarp, Staffanstorp, hjärup, uppåkra, Lund
 • Fredrik bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Privatperson önskar boka festlokal för 100 personer. 50-årsfest. Ska finnas projektor/duk, musikanläggning för bakgrundsmusik samt en bar där det serveras dryck.
 • John-Erik bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Domsjö och lokal med enbart mat. Tillgång till Scen gör uppträdandet.
 • Johanna bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Ej för dyrt och är en privat födelsedagsfest med egen mat och dryck
 • Fejzullah bad om offert för Bygg & hantverkare
  Finns tallrikar och bestick för mat eller ska man ha egna?
 • Märta bad om offert för Catering, Event & Fest
  Önskar kontakt med företag angående boka festlokal. Bra pris och Musikanläggning
 • Judith bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Eventuellt är tanken att ha en födelsedagsfest för min man som fyller 60. Vet ej hur jag kommer att lägga upp det, med mat eller musik?? Skulle vilja ha reda på priser, och om det finns lokaler tillgängliga. Samt kanske ev tillgång till musik/internetuppkoppling? Catering?...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.