Festlokal i Göteborg

Här hittar du festlokaler och festvåningar i Göteborg med omnejd, snabbt och enkelt!

Det enda du behöver göra är att beskriva ditt önskemål kring lokalen, maten och hur du vill ha din fest, så får du snart kontakt med arrangörer som ger dig sina prisförslag på festlokaler i Göteborg. 

När du beskriver dina önskemål kan det vara smart att komplettera med några exempel på vad du har för krav på festlokalen. Exempel på detta är: "Bröllopslokalen ska vara ljus och romantisk, gärna med slottskaraktär", "det bör finnas tillgång till boende i anslutning till festlokalen", "vi vill att det ska gå att få in ett dansgolv för 130 personer". 

Det är lättare för arrangörerna/anläggningarna att ge dig ett bra pris ju mer information de har. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att olika festlokaler i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Veckor av sökarbete komprimerat till minuter

Vi vet hur svårt och krångligt det kan vara att söka runt efter lämpliga lokaler, ringa telefonsamtal, maila och be om att få prisuppgifter. Allt för att det sedan visar sig att lokalen inte var vad en verkade eller att den inte ens fanns tillgänglig på det datum då vi ville abonnera den.

Inför en större fest, exempelvis ett bröllop, är det mycket som ska planeras som det är. Låt det inte bli ännu ett stressmoment att hitta en trevlig festlokal!

I och med att vår samarbetspartner har en stor databas av arrangörer som har festlokaler i Göteborg, så underlättas ditt sökarbete avsevärt.

Beskriv bara vad du letar efter för lokal och när, så tar vi hand om din förfrågan, skickar den vidare till vår samarbetspartner och sedan matchas du rätt.

Dina veckor av stress och sökarbete har nu förvandlats till några minuters jobb i vårt kontaktformulär!

Upp till fem arrangörer hör av sig

Att ha ett brett urval är en förutsättning för att kunna hitta rätt lokal och rätt pris. Därför låter vi upp till fem olika arrangörer höra av sig till dig samtidigt med sina offerter och kostnadsförslag.

Du går i lugn och ro igenom alternativen och väljer sedan den som kan erbjuda en lokal som uppfyller dina behov.

Att arrangera den perfekta festen i Göteborg har aldrig varit enklare!

Våra senaste förfrågningar

 • Andreas bad om offert för Catering, Event & Fest
  Föreningenss årsfest. Gärna ljud anläggning, egen mat eller catering går bra. Egen dryck.
 • Karin bad om offert för Catering, Event & Fest
  Vi vill ha lite lättare dekoration på bord och runt om, inte för mycket krims krams. Det ska finnas utrymme att dansa på eller utföra festlekar på, det kommer att vara ca 23 barn om alla kommer .
  Maten hade vi tänkt oss en tvårätters med...
 • Jennie bad om offert för Catering, Event & Fest
  Söker en lokal till vårt bröllop för ca 125 personer. Gärna med porslin. Vi har tänkt oss i augusti september.
 • sara bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  Hejsan!

  Velat hyra lokalen ni har till en födelsedagsfest. Är sent ute och därav lite stressad. Vill gärna ta med egen dryck och mat!

  Tacksam för snabbt svar
  MVH
  Sara
 • Haben bad om offert för Catering, Event & Fest - Festlokal & Partytält
  önskar kontakt med företag i Danderyd eller bargshamra angående bokning av festlokal.
 • Sandra bad om offert för Catering, Event & Fest
  Önskar bara lokal. Med tillfång från fredag till söndag där man igentligen inte stör någon då det är ett bröllop. Mat och dryck har vi själva
 • Ella bad om offert för Catering, Event & Fest
  2000kr. Ingen catering, endast lokal behövs.
 • Felicia bad om offert för Catering, Event & Fest
  1000kr

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.